Garagefesten - Liljeberget

Liljeberget på Garagefesten i Borås!

Fredagen 6 oktober var jag inbjuden som fotograf till Garagefesten genom Klubb Hades, det blev en heldag med start 09:00 och jag släppte kameraväskan i hallen runt 00:30.
Dagen började med POP-konferens där framtidplanerna kring musikscenen i Borås diskuterades vilket var väldigt intressant att får närvara på och höra lite hur framtidsplanerna ser ut för musiken i Borås. Runt 16:30 lämnade jag Comfort Hotell och begav mig mot industrilokalerna på Västerbro, bytte om till bekvämare skor, mötte upp med Emma från Klubb Hades och gjorde mig redo för kvällens fotografering.

Under kvällen skulle LILJEBERGET, ORKAN, SATOR och FRICKY uppträda och det skulle förevigas med fotografering, det skulle bli en lång dag men jag räddades av att Ópa hade ställt upp sin streetfood truck utanför och jag tvekade inte en sekund på att fuska i min diet för att äta en Gyro med Pita med allt i, jäklar det var gott. Har inte varit nere i Grekland på många år p.g.a pandemin så man har verkligen saknat denna rätt. Stort tack!

LILJEBERGET!
Först ut i denna serie från Garagefesten är LILJEBERGET. Jag hade tidigare ingen erfarenhet av deras musik, har sett namnet några gånger när man arbetat med andra band men inte tidigare lyssnat på dem. De hade ordnat så det fanns utrymme för fotografer framför scenen och jag planerade denna gång att inte fotografera förmycket vilket är lätt hänt när allt drar igång, inte bara för att det skapar extra arbete under redigeringsprocessen utan för att vara lite ärlig mot sig själv och inse att det då blir väldigt många bilder som är likadana. Det var en riktigt bra plan då man fick tid över till att verkligen ta del av uppträdandet och LILJEBERGET bjöd på så mycket glädje från scenen och det hade varit lätt att missa om man bara arbetade med kamera. Verkligen kul att se den live och det gav mersmak!


Föregående
Föregående

Springer Väst - Open Show 2023

Nästa
Nästa

POP Konferens