Garagefesten - Sator

Fotografera Sator på Garagefesten: En grym kväll!

Rocklegenderna Sator! Steg än en gång steg upp på scenen, denna gång på Garagefesten i Borås. Sator, bandet som ackompanjerade min ungdom med sina riff och refränger, var alltid en självklarhet på förfesternas spellistor. Så ni kan föreställa er min glädje när jag inte bara fick se dem live, utan även förtroendet att dokumentera deras konsert med min kamera!

Denna magiska kväll blev möjlig tack vare det fantastiska teamet på Klubb Hades, med vilka jag haft förmånen att samarbeta med tidigare. Jag är oerhört tacksam för denna möjlighet.

Sator levererade en energifylld, minnesvärd spelning. Det var många lägen där jag vacklade mellan att se dem genom kameran och fotografera eller bara luta mig tillbaka och ta del av deras spelning.

Att förena min kärlek till fotografering med min passion för musik är en dröm jag inte trodde skulle bli sann, men här är jag.

Tack, Sator, för att ni fortfarande håller rocken levande, och tack Klubb Hades för att ni gjorde detta möjligt. Det är en kväll jag aldrig kommer att glömma!


Föregående
Föregående

JORD - Releaseparty för TUNDRA

Nästa
Nästa

Garagefesten - Orkan