VRÖVROCK I

Vrävarna Rockar Klubb Hades

I lördags fotograferade jag under en intensiv kväll på Rövrock, arrangerad av Klubb Hades, med framträdanden från Vrävarna och Bläck. Högt tempo hela kvällen!

När jag kom till Orangeriet för att förbereda mig inför kvällen och hälsa på övrig personal fick jag till mig att det kommer bli fullt hus och att det inte fanns något dedikerat område för fotografering. Det brukar inte vara några problem, man förflyttar sig smidigt bland publiken och hittar sina vinklar, men denna kväll var det Punk på agendan och alla biljetter var slutsålda. Det betyder att det kommer vara mycket folk och bra tryck. Men det gick bra, började nära scenen för att sedan flytta mig längre bak och mot kanterna när publiken började komma igång.

Vrävarna var nya för mig, hade inte tidigare lyssnat på dem eller för den delen hört något om dem, men lärde mig snabbt att detta var inte vilket band som helst. Vrävarna är väl kända och har sin fan base. Detta märktes under deras spelning, bra fart på publiken som sjöng med och dansade, riktigt roligt att se men som fotograf var det lite närvöst att befinna sin mitt i så det fick bli att hålla sig lite på kanten och i längre bak i lokalen.

Trots den utmanande fotograferingen var det en bra kväll. En riktigt bra start på året med att fotografera musikscenen i Borås.

Tack, Klubb Hades, Vrävarna, Bläck och Orangeriet för grym kväll!


Föregående
Föregående

ELIN WIIGH PÅ ÅHAGA

Nästa
Nästa

Sandra Sisters - Julshow